Vállalati internet

Szimmetrikus internetszolgáltatás vállalati ügyfeleknek kiemelkedő rendelkezésreállási adatokkal!

Tovább

Lakossági internet

Szélessávú internetszolgáltatás lakossági ügyfeleknek!

Tovább

Weboldal, webáruház, domain, tárhely

Minden amire az internetes megjelenéshez szüksége lehet vállalkozásának!

Tovább

Tisztelt Előfizetőnk!

Internetáfa-csökkenés 2018. január 1-től!
 
Tájékoztatjuk, hogy a Kormány által indított Digitális Jólét Program keretén belül megvalósított ÁFA-törvény (2007. évi CXXVII. törvény) módosítás következtében 2018. január 1. napjától az internet-hozzáférési szolgáltatás esetében az áfa mértéke az adó alapjának 18%-áról 5%-ára csökken. Az Internet-előfizetőinknek ez a változás kedvező, mert így 2018. január 1-től az internet szolgáltatás bruttó havidíja alacsonyabb lesz. Amennyiben Ön a szélessávú internet hozzáférést biztosító szolgáltatásunkat igénybe veszi, ez az áfacsökkentés Önre is vonatkozik!

Számlázási időszak kezdete az új áfakulccsal

Az adózási jogszabályok értelmében az új 5%-os internetáfa először azon a 2018. évben kiállított számlán fog megjelenni, amelyen az internet szolgáltatás számlázott időszaka már teljes egészében 2018-es időszakra vonatkozik. Azaz: ha még 2017-es időszakú internettétel is szerepel a számlán, úgy a teljes időszak (a 2018-re áthúzódó rész is) a régi, 18%-os áfakulcs hatálya alá esik.

Fontos!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a változás az általunk alkalmazott internet szolgáltatásra vonatkozó nettó havidíjakat nem érinti, azaz Ön 2018. január 1-től továbbra is az előfizetői szerződése szerinti nettó havidíjat fizeti csökkentett áfa tartalom mellett. A módosítás kizárólag az internet szolgáltatásokra vonatkozik. Amennyiben Ön az internet szolgáltatást valamely kedvezményes csomagajánlat keretében veszi igénybe, úgy a csomagban elérhető egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolódó áfatartalom továbbra is változatlan marad.

 

Kingnet

Vállalati szolgáltatások

Internettől az olcsó IP telefon rendszereken át a speciális adatkapcsolatot igénylő hálózatok kiépítéséig. Vezeték nélküli adatkapcsolatok tervezése és kivitelezése.

Tovább

Lakossági szolgáltatások

Személyreszabott szélessávú internet csomagok és olcsó IP telefonálási lehetőségek mindenki számára.

Tovább

Webes szolgáltatások

Honlap és webáruház készítés, tárhely bérlési lehetőség, domain regisztrációs szolgáltatás, e-mail szolgáltatás.

Tovább