ip-telefon

szolgáltatás

Felhasználás

Az IP telefon szolgáltatás alapját a napjainkban széles körben használt Voice over IP technológia biztosítja, ahol a hang kommunikáció adatcsomagokban történő továbbítása internet kapcsolaton keresztül történik.

A technológia fontos előnye, hogy használatával mérhető megtakarítások érhetők el a hagyományos vezetékes telefonvonalhoz képest. Kialakításához nem szükséges vezetékes telefonvonal megléte, csupán internet kapcsolat. IP telefon szolgáltatásunk igénybe vehető a Kingnet internet szolgáltatásaival, vagy bármely egyéb internet szolgáltató által nyújtott kapcsolaton keresztül. Már 64 kbps/ beszédcsatorna minimális sávszélesség mellett is kiváló hangminőséget nyújt az IP telefonszolgáltatás.

Az IP telefon hálózaton keresztül számtalan módon telefonálhat: a multimédiás számítógépről szoftveresen, meglévő analóg vagy IP készülékek használatával, régebbi analóg/digitális alközpontok integrációjával és természetesen a legmodernebb IP alközpontok alkalmazásával.

Miért az IP telefont válassza?

 • Tervezhető költségek: határozatlan idejű szerződés, illetve egy, kettő vagy három éves konstrukciók vállalása esetén kedvezőbb percdíjak mellett. Teljes egészében lebeszélhető havidíjak és másodperc alapú számlázás! Nincs kapcsolási díj!
 • Rugalmasság: rugalmasan módosítható előfizetési feltételek, gyors műszaki felmérés és kiépítés, vagy áthelyezés.
 • Minőségi szolgáltatás: Vezetékes vonal megléte nélkül, költséghatékony módon biztosítja a hang továbbítását a világ bármely pontjára.
 • Személyre szabhatóság: folyamatosan kontrollálható forgalom web-es felületen akár havi szinten módosítható előfizetési csomagok a várható forgalmak alapján.
 • Magas szintű támogatás: személyes konzultáció, teljes körű helyszíni felmérés, telefonos ügyfélszolgálat, 0-24 órában üzemelő műszaki hibabejelentő vonal.

A VoiceNet igénybe vehető IP telefon készülékekkel, vagy analóg telefonok esetében analóg telefon adapterrel. A rendszer viszont hagyományos telefax használatát nem támogatja. 

Csomag tartalom

Milyen előnyökkel jár az IP telefon szolgáltatás? Amellett, hogy az IP telefon költséghatékonyságát már a megrendelés előtti személyes konzultáció eredményeként megtapasztalhatja, használatával további előnyökre tehet szert.

Az IP Telefon csomag további előnyei:

 • Ingyenes előzetes felmérés, teljes körű audit a telefonköltségek terén
 • Igényelhető saját telefonszám, több felhasználó (mellék) esetén akár számtartomány
 • Számhordozás – számok és számtartományok 
 • A vállalt havi forgalomtól (és a futamidőtől) függően további percdíjkedvezmények
 • Részletes elektronikus számla
 • Minden távközlési hálózatból hívható telefonszám

Bármikor utánanézhet telefonszámlájának!

Online ügyfélszolgálatunkon ügyfeleink az interneten keresztül módosíthatják felhasználói jelszavukat, e-mail beállításaikat, s megtekinthetik a szolgáltatás használatával kapcsolatos statisztikákat, illetve részletes számláikat.

Létesítés folyamata

Az IP telefon szolgáltatás megrendelése előtt ingyenes konzultációt biztosítunk. Az előzetes felmérés során részletes kalkulációt készítünk arról, hogy az IP telefonra való átállás Önnek milyen megtakarításokat jelentene.

Létesítés lépésről-lépésre:

 • Első lépés: Ingyenes konzultáció, melynek keretében meghatározzuk, hogy milyen eszközök szükségesek az adott telefonos végpont szám kiszolgálásához vagy egy alközponti integrációhoz. Ezt követően egy testre szabott árajánlatot és megtérülés kalkulációt nyújtunk át.
 • Második lépés: Az egyedi előfizetői szerződés megkötése, illetve az esetleges számhordozáshoz szükséges dokumentumok kitöltése.
 • Harmadik lépés: Számhordozási igény esetén, elindítjuk a folyamatot és a tényleges számhordozás időpontjára a szükséges eszközöket telepítjük, valamint elvégezzük az alközponti integrációt. Ha nincs számhordozás, akkor hívószámokat saját számmezőnkből osztjuk ki és a rendszer telepítése egyeztetett időpontban történik meg.
 • Negyedik lépés: A telepített rendszer tesztelése és az esetleges finomhangolási műveletek elvégzése.

Aktuális árainkért keresse ügyfélszolgálatunkat!